Om os


2results4u er et forretningsområde i MPonline AS; et rådgivningsselskab som blev etableret i 2004.

 

Per Møller-PedersenPer Møller-Pedersen

Han er uddannet som civilingeniør og har lang erfaring fra olie- og gasvirksomheden Shell i Norge, Nederland og Oman. Han startede sin egen virksomhed MPonline AS i 2004. Han er oprindelig dansk men er bosat i Norge. De sidste fjorten år har han arbejdet med forretningsudvikling både i Norge og i Danmark. Han er iværksætter af flere egne selskaber inden for forskellige brancher. Han er også mentor for nystartede virksomheder igennem mentorordningen ved ingeniørorganisationen TEKNA.

Per Møller-Pedersen har bred erfaring fra strategi- og innovationsprocesser og har gennemført mange udviklingsopgaver.

Han er internationalt certificeret som projektleder, er certificeret i Lean Business metoden, har gennemgået oplæring i Business Model Canvas og er sertifisert som fasilitator i LEGO® SERIOUS PLAY® metoden.

E-post: pmp@2results4u.com

Tel: +47 975 90 455

 

Ann Kopp

Hun har sin største styrke indenfor det kreative. Hun er facilitator, coach og stifter af Farveministeriet. Hun har 30 års erfaringsbaggrund som kreativ iværksætter, kunstner og underviser. Hun er uddannet Kunstgrebsinnovatør, NLP Business Practitioner, PD Kunstpædagog samt Indretningsdesigner og Farvecoach. Ann arbejder med social opfindelse og innovation, og har blandt andet konceptudviklet et program, for kontanthjælpsmodtagere uden ret og pligt, i samarbejde med Daghøjskolen Sydvestjylland. Desuden er hun mentor og OCN Vejleder og arbejder med intern kvalitetssikring. Ann Kopp har lang erfaring fra brug af den prisbelønnede 9-trins kreative model, som benyttes hos 2results4u.

E-post: ak@results4u.com

Tel: (+45) 28 55 58 44

 

Formål

Vi har valgt navnet 2results4u af to grunde:

  1. “To results for you” betyder, at vi er optaget af at skabe resultater for vores samarbejdspartnere
  2. “2 results for you” betyder, at vi er optaget af at levere to resultater – dels at stimulere til radikal nytænkning og dels at kunne levere konkrete resultater som kan anvendes direkte i udviklingen af en virksomhed.

 

Værdier

2results4u er et samarbejde bygget på tre værdier:

UDVIKLING – LØNSOMT – VARIGT

Værdierne binder en fin sløjfe rundt om vores tjenester og er vores pejlemærker i bestræbelsen på at komme frem til unikke resultater.